دیجیتال وان

دیجیتال وان

همیشه دیجیتال
دیجیتال وان

دیجیتال وان

همیشه دیجیتال

خواص سیب


http://s5.picofile.com/file/8129655500/apple.jpg

سیب میوه ای است با انواعی مختلف که درخت آن در اکثر مناطق دنیا کشت میشود.
سیب انواعی مختلف دارد:ترش
و شیرین.سیب یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود.   
سیب دارای کالری، پروتئین، کلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامین های B3 ـ B2 ـ B1 ـ A و ویتامین C می باشد. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد.همچنین بهتر است که بدانید ویتامین های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد، بنابراین اگر شما می توانید پوست سیب را هضم کنید، بهتر است که آن را با پوست میل کنید و اگر می خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست بگیرید.

برخی از خواص سیب

-سیب یک میوه قلیایی است که بدن را تمیز می کند و آب اضافی بدن را خارج می سازد.


-یکی دیگر از خواص سیب این است فشارخون را منظم می‌کند.خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون  می‌شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می‌آورد.


-یکی دیگر از خواص سیب این است که  برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است،اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری‌های دهان  را از بین برده و دندان‌ها و لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC بهره‌مند شوند.مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی یک عدد سیب‌ترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

ـ سیب عفونتها را از بین می برد و در واقع نوعی پنی سیلین طبیعی است.

ـ یبوست و اسهال را درمان می کند. افرادی که اسهال دارند باید سیب را رنده کنند و بگذارند تا چند ساعت بماند تا رنگش تغییر کند و تیره شود ( یعنی پکتین موجود در آن اکسید شود) و بعد آن را بخورند.

ـ آب سیب تازه سموم بدن را دفع می کند و برای اطفال خیلی مفید است.

ـ درجه تب را پایین می آورد و گلو درد وسینه درد را بهبود می بخشد.

ـ به سبب خاصیت دفع اسید اوریک، برای درمان بیماری نقرس و آرتروز و رماتیسم بسیار مفید است.

ـ مصرف حداقل 3 عدد سیب در روز خطر مرگ یا بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ـ بافت گیاهی سیب قادر است که خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا 14 درصد کاهش دهد.

ـ بافت گیاهی سیب قادر است که خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا 14 درصد کاهش دهد.

ـ مالیدن مقداری سیب روی محل گزیدگی نیش عقرب یا زنبور به بهبود آن کمک می کند.

تهیّه و تنظیم توسّط:دیجیتال وان

دیجیتال وان،همیشه دیجیتال...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد